Iván Magda: Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy

Iván Magda könyve: Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy | könyv borító

[limit_content length=”400″] Iván Magda kamaszkorától ír verseket, fiatal felnőttként a József Attila-díjas Simai Mihály szegedi költőnek mutatta meg összegyűjtött munkáit, akitől biztatást és tanácsokat kapott. Első gyermekverse 1978-ban a Dörmögő Dömötörben jelent meg Téli estén címmel. Ezt követően éveken át jelentek meg gyermekversei, meséi a Dörmögő Dömötörben és más gyermekújságokban. Nagyi meséi címmel jelent meg első mesekönyve, melyet öt évvel később újabb verseskönyvek és mesekönyvek követtek a Bába Kiadó gondozásában. Így 2003-ban a Verseskuckó. 2005-ben a Csodát tévő szeretetgarasok és a Tündértánc című gyermekverskönyvek. Versei az örömről, a testvéri és szülői szeretetről, az ünnepekről, a háziállatokról és a természet csodáiról szólnak. 2006-ban Mesés világ címmel verses kifestőkönyve és Csirgő-csörgő csodasipka címmel újabb gyermekverskönyve jelent meg. 2008-ban Arany mesekönyv címmel 55 mesét kínál olvasóinak. Meséiben egyszerre van jelen a valóság és a mesevilág. történetei tanulságosak, a kisgyerekek nyelvén szólalnak meg, azokat jó szándékú cselekedetekre indíttatják. Iván Magda kihasználva jó rajzoló készséget több könyvét maga illusztrálta, a mesevilágtól és a gyermekvilágtól elszakadva megzenésítésre alkalmas nótaszövegeket ír, amelyek a Magyarnótaszerzők és Énekesek Délmagyarorszgi Egyesülete füzeteiben jelennek meg. Nagyszerű sikert aratott a Nótaegyesület által, Dankó Pista születésének 150. évfordulójára 2008-ban meghirdetett pályázaton, ahol első helyezést ért el. A Nótaegyesületnek és a Szegedi Írók Társaságának 2007 óta tagja, igyekszik ismereteit folyamatosan gyarapítani, írásaival gyermekeknek és felnőtteknek örömet szerezni. A 2009-ben megjelent Negyvenhat új mese kicsiknek, nagyoknak című könyve, és a 2010-ben megjelent Szivárványhídon Meseországba című mesekönyve a Könyvtárellátó Kft. 10-es sikerlistájára került. Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy című 2010-ben megjelent könyve mesevilágának folytatása, melyek elolvasása a szórakoztatás üdítő jelensége. [/limit_content]

A Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy című könyv egy 2010-ban megjelent, ISBN: 9789633190029 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Iván Magda írt és a Bába Kiadó, Szeged adja ki a 9789633190029 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Iván Magda: Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Iván Magda: Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy PDF, Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy PDF letöltés, Iván Magda: Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy ePUB, Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy ePUB letöltés, Iván Magda: Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy Mobi, Az öt tavitündér és a huszonhárom varázsgyöngy Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Iván Magda további könyvei

Bába Kiadó, Szeged kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789633190029 oldalas könyvek

9789633190029 ISBN-számú könyvek

Összes könyv