Istvánfi Gyula: Őskor – Népi építészet – Az építészet története

Istvánfi Gyula könyve: Őskor - Népi építészet - Az építészet története | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az építészet története sorozat kötetei negyven éve az Építészmérnöki Kar alaptankönyvei. A szerzők többsége sajnos már nincs közöttünk, de Hajnóczy Gyula, Szentkirályi Zoltán, Szűcs Margit, Sódor Alajos, Zádor Mihály a könyveken keresztül mégis velünk élnek és hatással vannak ránk. Gondolataik semmit sem veszítettek elevenségükből, amin átsüt a téma iránti elkötelezettségük és szeretetük. Büszkék vagyunk rá, hogy a könyveket újra kiadhatjuk és a múlt megismerésének vállalkozását továbbvihetjük. Jelen kötettel indítjuk útjára a sorozatot, amelyben Istvánfi Gyula az építészet kezdeteivel, az ember ősi, ösztönös alkotókészségének eredményeivel ismertet meg.. [/limit_content]

A Őskor – Népi építészet – Az építészet története című könyv egy 2011-ban megjelent, 344 oldalból álló, Egyetemes építészet, Művészet Építészet kategóriájú könyv, melyet Istvánfi Gyula írt és a TERC Kft. adja ki a 9789639968240 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Istvánfi Gyula: Őskor – Népi építészet – Az építészet története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Istvánfi Gyula: Őskor – Népi építészet – Az építészet története PDF, Őskor – Népi építészet – Az építészet története PDF letöltés, Istvánfi Gyula: Őskor – Népi építészet – Az építészet története ePUB, Őskor – Népi építészet – Az építészet története ePUB letöltés, Istvánfi Gyula: Őskor – Népi építészet – Az építészet története Mobi, Őskor – Népi építészet – Az építészet története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Istvánfi Gyula további könyvei

TERC Kft. kiadó további könyvei

Egyetemes építészet, Művészet Építészet kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

344 oldalas könyvek

9789639968240 ISBN-számú könyvek

Összes könyv