Irene Adler: Sherlock, Lupin & Én 10. – A bűn fejedelme

Irene Adler könyve: Sherlock, Lupin & Én 10. - A bűn fejedelme | könyv borító

[limit_content length=”400″] A tavasz beköszönte nem vidítja fel Sherlock Holmest, aki alig várja, hogy újabb nyomozással foglalhassa le zseniális elméjét. Irene ezért játékból azt javasolja neki, hogy vizsgáljon meg alaposabban egy sor megmagyarázhatatlan bűnügyi hírt. Sherlock Holmes logikai érzéke pedig csakugyan rátalál az eseteket összekötő félelmetes, láthatatlan szálra… Ezzel kezdetét veszi a viadal egy kivételes képességekkel megáldott, titokzatos bűnözővel, majd sok-sok fordulat után Sherlock, Lupin és Irene döbbenetes felfedezést tesz.Három rendkívüli gyerek, akik elválaszthatatlan barátok.A krimi történetének három világhírű szereplője.Lélegzetelállítóan izgalmas kalandok egész sora. [/limit_content]

A Sherlock, Lupin & Én 10. – A bűn fejedelme című könyv egy 2017-ban megjelent, 232 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Irene Adler írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634034322 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Irene Adler: Sherlock, Lupin & Én 10. – A bűn fejedelme egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Irene Adler: Sherlock, Lupin & Én 10. – A bűn fejedelme PDF, Sherlock, Lupin & Én 10. – A bűn fejedelme PDF letöltés, Irene Adler: Sherlock, Lupin & Én 10. – A bűn fejedelme ePUB, Sherlock, Lupin & Én 10. – A bűn fejedelme ePUB letöltés, Irene Adler: Sherlock, Lupin & Én 10. – A bűn fejedelme Mobi, Sherlock, Lupin & Én 10. – A bűn fejedelme Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Irene Adler további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

232 oldalas könyvek

9789634034322 ISBN-számú könyvek

Összes könyv