Ingrid Moras: Gyöngyös díszek karácsonyra 1. – Színes ötletek 101.

Ingrid Moras könyve: Gyöngyös díszek karácsonyra 1. - Színes ötletek 101. | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A könyvben a gyöngycsillagok és -angyalkák mellett helyet kaptak más modellek is: fenyőfák, madarak, hóemberek stb. A kész díszek karácsonyfadísznek, ajándéknak is csodaszépekA tartalombólAnyagok és eszközökAlapvető tudnivalókGyöngydíszekBíborszínű csillagokTürkiz-aranyHóbaglyokFehér-zöldTérbeli csillagokKülönleges formákGömbmadarak [/limit_content]

A Gyöngyös díszek karácsonyra 1. – Színes ötletek 101. című könyv egy 2015-ban megjelent, 32 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Ingrid Moras írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784397 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ingrid Moras: Gyöngyös díszek karácsonyra 1. – Színes ötletek 101. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ingrid Moras: Gyöngyös díszek karácsonyra 1. – Színes ötletek 101. PDF, Gyöngyös díszek karácsonyra 1. – Színes ötletek 101. PDF letöltés, Ingrid Moras: Gyöngyös díszek karácsonyra 1. – Színes ötletek 101. ePUB, Gyöngyös díszek karácsonyra 1. – Színes ötletek 101. ePUB letöltés, Ingrid Moras: Gyöngyös díszek karácsonyra 1. – Színes ötletek 101. Mobi, Gyöngyös díszek karácsonyra 1. – Színes ötletek 101. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ingrid Moras további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632784397 ISBN-számú könyvek

Összes könyv