Ilse Jung: Első papírhajtogatós könyvem

Ilse Jung könyve: Első papírhajtogatós könyvem | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A gyerekek nagyon élvezik a papírhajtogatást. Elragadtatva látják, ahogyan egy négyzet alakú papírból új formák fejkendő, boríték, vitorlás hajó, hal vagy malom alakulnak ki. Hajtogatás közben a kicsik (már két-három éves kortól) megismerkednek a színekkel és a formákkal, és játékosan fejlődik kitartásuk és koncentrációs képességük. A szemléletes fényképeknek köszönhetően nyomon követhetik a hajtogatás lépéseit, és közben megismerhetik a kis tündér és a varázsló történetét. [/limit_content]

A Első papírhajtogatós könyvem című könyv egy 2015-ban megjelent, 44 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Ilse Jung írt és a Sziget Könyvkiadó adja ki a 9786155178740 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ilse Jung: Első papírhajtogatós könyvem egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ilse Jung: Első papírhajtogatós könyvem PDF, Első papírhajtogatós könyvem PDF letöltés, Ilse Jung: Első papírhajtogatós könyvem ePUB, Első papírhajtogatós könyvem ePUB letöltés, Ilse Jung: Első papírhajtogatós könyvem Mobi, Első papírhajtogatós könyvem Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ilse Jung további könyvei

Sziget Könyvkiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

44 oldalas könyvek

9786155178740 ISBN-számú könyvek

Összes könyv