Illyés Gyula: Ráadás élet

Illyés Gyula könyve: Ráadás élet - Válogatott és kiadatlan versek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Illyés Gyula a huszadik század egyik legjelentősebb költője, életműve a teljesség tekintetében egyedülálló, megszólaltatja nemcsak a közösségi, nemzeti létproblémák mindegyikét, az egyén egzisztenciális kérdéseire is az önmagát operáló sebész hátborzongató elszántságával keresi a gyógyító választ. Az illyésihez hasonló nagyságrendű életműveknek időről időre szükségük van a válogatói értelmezés megújítására. Azonban ezt a legújabb válogatott kötetet nem csupán az elmúlt évtizedben bekövetkezett látószögelmozdulás indokolja. A legutóbbi kötet megszerkesztése óta több mint száz vers került elő a hagyatékból. Illyés Mária, a költő leánya, a jelen válogatás készítője minden eddiginél teljesebb anyagból dolgozhatott, s mutatja fel Illyés Gyula sok új, bensőséges vonással árnyalt költői arcélét. [/limit_content]

A Ráadás élet című könyv egy 2012-ban megjelent, 384 oldalból álló, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Illyés Gyula írt és a Magyar Napló Kiadó adja ki a 9789639961289 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Illyés Gyula: Ráadás élet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Illyés Gyula: Ráadás élet PDF, Ráadás élet PDF letöltés, Illyés Gyula: Ráadás élet ePUB, Ráadás élet ePUB letöltés, Illyés Gyula: Ráadás élet Mobi, Ráadás élet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Illyés Gyula további könyvei

Magyar Napló Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

384 oldalas könyvek

9789639961289 ISBN-számú könyvek

Összes könyv