Igaz Dóra: Én és a tesóm

Igaz Dóra könyve: Én és a tesóm | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] HURRÁ, VAN EGY KISTESÓM!Cuki, szeplős orrú kislány. Vagyis várjunk csak! Ez nem vicces.Folyton szétrombolja a váramat, megeszi az utolsó kekszet, és mindig ő választ mesét. NE MÁR!Inkább ajándékozzuk el! Bár akkor nem volna kivel játszanom…És ki enné meg a répát a levesből? Na jó, maradjon.DE CSAK HA NEM IDEGESÍÍÍT! [/limit_content]

A Én és a tesóm című könyv egy 2017-ban megjelent, 36 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Igaz Dóra írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634103202 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Igaz Dóra: Én és a tesóm egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Igaz Dóra: Én és a tesóm PDF, Én és a tesóm PDF letöltés, Igaz Dóra: Én és a tesóm ePUB, Én és a tesóm ePUB letöltés, Igaz Dóra: Én és a tesóm Mobi, Én és a tesóm Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Igaz Dóra további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

36 oldalas könyvek

9789634103202 ISBN-számú könyvek

Összes könyv