Huszár Tibor: Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig – H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 – 2011

Huszár Tibor könyve: Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig - H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 - 2011 | könyv borító

[limit_content length=”400″] A hosszú történelmi fordulatokban gazdag életpálya, alkalmas monografikus feldolgozásra. E képes könyv nem kívánja e fordulatokat: gazdasági, politikai eseményeket érdemben elemezni. De a fordulatok, az azokat keretbe foglaló szociográfiailag jelezhető történeti feltételek annyiban jelen vannak e (képes) könyvben, amennyiben keretéül szolgálnak H. Soós Mária Marika életútjának, pontosabban az életút első, az unokák születéséig tartó szakaszának. Ami a műfajt illeti: az a szándékunk, hogy a megőrződött naplók, levelek, feljegyzések, előadások, rádióadások segítségével, élete fontosabb történéseit az Ő látószögéből idézzük fel.Nincs izgalmasabb, mint az olyan ember, aki sokszínű és látszólag ellentmondásos egyéniség. Ilyen volt Mari! ÉRTELMISÉGI SZABAD NŐ, aki műsorokat talál ki és megújítja a rádiózást, aki csapatot tud vezetni és mindig kitalál valami revelálót, és ezzel egy időben: példás családanya és remek háziasszony.Szinetár Miklós [/limit_content]

A Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig – H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 – 2011 című könyv egy 2016-ban megjelent, 168 oldalból álló, Történelem Életrajzok Történelem, Életrajzok Magyar történelem kategóriájú könyv, melyet Huszár Tibor írt és a Corvina Kiadó adja ki a 9789631363746 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Huszár Tibor: Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig – H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 – 2011 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Huszár Tibor: Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig – H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 – 2011 PDF, Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig – H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 – 2011 PDF letöltés, Huszár Tibor: Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig – H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 – 2011 ePUB, Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig – H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 – 2011 ePUB letöltés, Huszár Tibor: Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig – H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 – 2011 Mobi, Tiszakécskétől a Bródy Sándor utcáig – H. Soós Mária élete fényképek, emlékező sorok, iratok nyomán 1929 – 2011 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Huszár Tibor további könyvei

Corvina Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Életrajzok Történelem, Életrajzok Magyar történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789631363746 ISBN-számú könyvek

Összes könyv