Horváthné Kupi Ildikó: Arcképcsarnok – Márkus Emília

Horváthné Kupi Ildikó könyve: Arcképcsarnok - Márkus Emília | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A “Híres szombathelyi nők” sorozat az e városban született vagy közéleti szerepvállalásukat, művészi hivatásukat itt kiteljesítő híres nők életét mutatja be. Jelen kötetből Márkus Emília életét ismerhetjük meg. [/limit_content]

A Arcképcsarnok – Márkus Emília című könyv egy 2012-ban megjelent, 94 oldalból álló, Művészet, Életrajz Irodalom kategóriájú könyv, melyet Horváthné Kupi Ildikó írt és a Szülőföld Könyvkiadó adja ki a 9786155214233 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Horváthné Kupi Ildikó: Arcképcsarnok – Márkus Emília egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Horváthné Kupi Ildikó: Arcképcsarnok – Márkus Emília PDF, Arcképcsarnok – Márkus Emília PDF letöltés, Horváthné Kupi Ildikó: Arcképcsarnok – Márkus Emília ePUB, Arcképcsarnok – Márkus Emília ePUB letöltés, Horváthné Kupi Ildikó: Arcképcsarnok – Márkus Emília Mobi, Arcképcsarnok – Márkus Emília Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Horváthné Kupi Ildikó további könyvei

Szülőföld Könyvkiadó kiadó további könyvei

Művészet, Életrajz Irodalom kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

94 oldalas könyvek

9786155214233 ISBN-számú könyvek

Összes könyv