Horváth Tímea: Einfach Testen

Horváth Tímea könyve: Einfach Testen | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A nyelvtanárok tapasztalatai szerint a nyelvhelyesség vizsgarész okozza az egyik legnagyobb problémát az írásos megmérettetésben. Ezeknek a feladatoknak a megoldásához ugyanis szükséges a nyelvhasználati szabályok ismerete, amely a nem célnyelvi környezetben élő nyelvtanuló számára kompenzálja a mindennapi nyelvhasználati rutinnak, a berögződött automatikus nyelvi mechanizmusoknak a hiányát. Kiadványunk célja, hogy segítséget nyújtson a német nyelvi írásbeli érettségi, illetve a különböző típusú nyelvvizsgák nyelvhelyességi részének sikeres megoldásában a Közös Európai Referenciakeretnek megfelelő B1 és B2 szinten. A témánkénti, emelkedő nehézségű feladatok segítik a folyamatos fejlesztést, a megoldókulcs és a kötet végén lévő nyelvtani összefoglaló pedig lehetőséget adnak az önellenőrzésre is. A kötet tehát önálló gyakorlásra és tanári segédlettel végzett felkészülésre egyaránt használható, illetve az iskolai tanórákon is sikerrel alkalmazható. [/limit_content]

A Einfach Testen című könyv egy 2015-ban megjelent, 128 oldalból álló, Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyv, melyet Horváth Tímea írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789632615967 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Horváth Tímea: Einfach Testen egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Horváth Tímea: Einfach Testen PDF, Einfach Testen PDF letöltés, Horváth Tímea: Einfach Testen ePUB, Einfach Testen ePUB letöltés, Horváth Tímea: Einfach Testen Mobi, Einfach Testen Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Horváth Tímea további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789632615967 ISBN-számú könyvek

Összes könyv