Hohol Ancsa: Terka játszik 2. – Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek

Hohol Ancsa, Boris Juli könyve: Terka játszik 2. - Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Van kedved játszani Terkával? Ebben a matricás foglalkoztatófüzetben csupa olyan feladat vár rád, amelyektől okosabb és ügyesebb leszel, miközben még jól is szórakozol. Szükséged lesz a színes ceruzáidra, és ha elakadnál valahol egy felnőtt segítségére. Terka nagyon büszke lesz rád, ha a megfelelő helyre ragasztod a színes matricákat. Az utolsó hármat pedig ajándékba kapod tőle. [/limit_content]

A Terka játszik 2. – Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek című könyv egy 2016-ban megjelent, 24 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Boris Juli, Hohol Ancsa írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634153290 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Boris Juli, Hohol Ancsa: Terka játszik 2. – Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Boris Juli, Hohol Ancsa: Terka játszik 2. – Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek PDF, Terka játszik 2. – Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek PDF letöltés, Boris Juli, Hohol Ancsa: Terka játszik 2. – Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek ePUB, Terka játszik 2. – Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek ePUB letöltés, Boris Juli, Hohol Ancsa: Terka játszik 2. – Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek Mobi, Terka játszik 2. – Szórakoztató foglalkoztató 4-6 éves gyerekeknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Boris Juli, Hohol Ancsa további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789634153290 ISBN-számú könyvek

Összes könyv