Hídvégi Máté (szerk.): Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés)

Hídvégi Máté (szerk.) könyve: Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés) | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv első része Salkaházi Sára boldoggávatásának előzményeit és indokoltságát, valamint az eljárás történetét mutatja be. Ezután egy részletes életrajzot olvashatunk, melyet a mindeddig ismert legteljesebb fotódokumentáció követ. A könyvben megelevenedik előttünk a vértanúság színhelye, a Duna- part, megismerkedhetünk az emlékhely történetével, Salkaházi Sárával együtt kivégzettek emléktáblájának avató beszédeivel. [/limit_content]

A Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés) című könyv egy 2006-ban megjelent, 358 oldalból álló, Társadalomtudomány Filozófia, Vallásfilozófia kategóriájú könyv, melyet Hídvégi Máté (szerk.) írt és a Szent István Társulat adja ki a 9789633618240 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hídvégi Máté (szerk.): Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hídvégi Máté (szerk.): Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés) PDF, Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés) PDF letöltés, Hídvégi Máté (szerk.): Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés) ePUB, Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés) ePUB letöltés, Hídvégi Máté (szerk.): Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés) Mobi, Boldog Salkaházi Sára (kemény kötés) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hídvégi Máté (szerk.) további könyvei

Szent István Társulat kiadó további könyvei

Társadalomtudomány Filozófia, Vallásfilozófia kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

358 oldalas könyvek

9789633618240 ISBN-számú könyvek

Összes könyv