Hetyei László: Az újpesti aranycsapat

Hetyei László könyve: Az újpesti aranycsapat | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Az újpesti labdarúgás legsikeresebb időszaka az 1969 és 1979 közötti évek. Tizenegy bajnokságból kilencet nyert meg a csapat, a profi korszak 1926-os bevezetése óta ez egyedülálló teljesítmény. Az aranykorszakban magyar kupát is nyert a Dózsa, hármat is, bejutott a Vásárvárosok-kupája döntőjébe, a legrangosabb európai sorozatban, a Bajnokcsapatok Európa-kupájában pedig a legjobb négy közé. Ezen kívül is sok-sok hazai és nemzetközi mérkőzésen parádézott az újpesti legénység. Spanyolországban legyőzték a Real Madridot, itthon a Bilbaót, a Benficát, és még a kieséssel végződő Juventus elleni döntetlen is világraszóló eredménynek számított.Baróti Lajos szakértő munkája kellett, hogy a sok remek labdarúgóból igazi csapat váljon. Az ő munkáját vitte tovább Kovács Imre, majd Szűcs Gyula és Várhidi Pál. A tíz év alatt a játékosok zöme kicserélődött, de vannak néhányan, akik mind a kilenc aranyérem megszerzésében aktív szerepet vállaltak.A könyv nemcsak újpesti szurkolóknak szól, a labdarúgást szeretők népes tábora számára is érdekes olvasmány. A nagyobb élményt a 110 kép biztosítja. [/limit_content]

A Az újpesti aranycsapat című könyv egy 2015-ban megjelent, 168 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Hetyei László írt és a Aposztróf Kiadó adja ki a 9786155604065 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hetyei László: Az újpesti aranycsapat egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hetyei László: Az újpesti aranycsapat PDF, Az újpesti aranycsapat PDF letöltés, Hetyei László: Az újpesti aranycsapat ePUB, Az újpesti aranycsapat ePUB letöltés, Hetyei László: Az újpesti aranycsapat Mobi, Az újpesti aranycsapat Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hetyei László további könyvei

Aposztróf Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9786155604065 ISBN-számú könyvek

Összes könyv