Hermann-Michael Hahn: Milyen csillagkép ez? – 102 csillagtérkép minden hónapra

Hermann-Michael Hahn könyve: Milyen csillagkép ez? - 102 csillagtérkép minden hónapra | könyv borító

[limit_content length=”400″] Zsebméretű praktikus határozó a csillagos égbolt megfigyeléséhez a Közép-Európából látható összes csillagkép részletes leírása, színes ábrával a távcsővel megfigyelhető legszebb csillagok és csillagködök felsorolása a meghatározást az évszakoknak megfelelő csillagtérképek segítik. [/limit_content]

A Milyen csillagkép ez? – 102 csillagtérkép minden hónapra című könyv egy 2013-ban megjelent, 129 oldalból álló, Csillagászat, Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Hermann-Michael Hahn írt és a Sziget Könyvkiadó adja ki a 9786155178276 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hermann-Michael Hahn: Milyen csillagkép ez? – 102 csillagtérkép minden hónapra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hermann-Michael Hahn: Milyen csillagkép ez? – 102 csillagtérkép minden hónapra PDF, Milyen csillagkép ez? – 102 csillagtérkép minden hónapra PDF letöltés, Hermann-Michael Hahn: Milyen csillagkép ez? – 102 csillagtérkép minden hónapra ePUB, Milyen csillagkép ez? – 102 csillagtérkép minden hónapra ePUB letöltés, Hermann-Michael Hahn: Milyen csillagkép ez? – 102 csillagtérkép minden hónapra Mobi, Milyen csillagkép ez? – 102 csillagtérkép minden hónapra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hermann-Michael Hahn további könyvei

Sziget Könyvkiadó kiadó további könyvei

Csillagászat, Természettudomány kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

129 oldalas könyvek

9786155178276 ISBN-számú könyvek

Összes könyv