Henry Brook: Vadászgépek

Henry Brook könyve: Vadászgépek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mikor épültek az első vadászgépek? Milyen fegyverzetet hordozhatnak? Hogyan menekülhet el egy vadászgép a légiharc-rakéta elől? Hogyan lehetsz vadászpilóta? Ez a kötet bemutatja a leggyorsabb és leghalálosabb hadigépezetek működésér, az első világháború légi harcaitól a modern kor lopakodó vadászainak titkos bevetéséig. [/limit_content]

A Vadászgépek című könyv egy 2017-ban megjelent, 80 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet Henry Brook írt és a Szalay Könyvkiadó és Kereskedőház Kft. adja ki a 9789632519715 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Henry Brook: Vadászgépek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Henry Brook: Vadászgépek PDF, Vadászgépek PDF letöltés, Henry Brook: Vadászgépek ePUB, Vadászgépek ePUB letöltés, Henry Brook: Vadászgépek Mobi, Vadászgépek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Henry Brook további könyvei

Szalay Könyvkiadó és Kereskedőház Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9789632519715 ISBN-számú könyvek

Összes könyv