Henning Müller-Burzler: Egészségesen és allergiamentesen

Henning Müller-Burzler könyve: Egészségesen és allergiamentesen - Új utakon egy egészségesebb jövő felé. Felfedezőúton a táplálkozás gyógyító és felépítő erői között | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] Kitűzött céljainkat csak akkor tudjuk megvalósítani, ha erősek és ellenállóképesek, tehát testileg-lelkileg egészségesek vagyunk. Napjainkra ugrásszerűen nőtt azok száma, akiket allergia gyötör, egyre többen szenvednek krónikus betegségekben – rákban és gombás fertőzésekben. A környezetszennyeződés is nagymértékben károsítja egészségünket. Ideje tenni valamit. A tüneti kezelések csak átmeneti megoldást jelentenek, a problémák eredeti okát azonban nem szüntetik meg. Henning Müller-Burzler könyve megmutatja, hogyan szolgálhat a magunkhoz vett táplálék a fenti panaszok kivételes ellenszereként. [/limit_content]

A Egészségesen és allergiamentesen című könyv egy 2003-ban megjelent, 344 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Henning Müller-Burzler írt és a Bioenergetic Kiadó adja ki a 9789639343801 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Henning Müller-Burzler: Egészségesen és allergiamentesen egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Henning Müller-Burzler: Egészségesen és allergiamentesen PDF, Egészségesen és allergiamentesen PDF letöltés, Henning Müller-Burzler: Egészségesen és allergiamentesen ePUB, Egészségesen és allergiamentesen ePUB letöltés, Henning Müller-Burzler: Egészségesen és allergiamentesen Mobi, Egészségesen és allergiamentesen Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Henning Müller-Burzler további könyvei

Bioenergetic Kiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

344 oldalas könyvek

9789639343801 ISBN-számú könyvek

Összes könyv