Hello Kitty – A4 színező mappa – A4 színező mappa

könyve: Hello Kitty - A4 színező mappa - A4 színező mappa | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az igényes kivitelű színező élményekkel teli elfoglaltságot nyújt az épphogy ceruzát markoló legkisebbektől az iskoláskorú gyermekekig, miközben számos készségük, vizualitásuk és a képzelőerejük is fejlődik. A Hello Kitty mesékre épülő különleges A4 formátumú színező mappa 24 oldal terjedelemben, színezésre és kifestésre egyaránt alkalmas, nagyon jó minőségű papíron tartalmaz fekete-fehér rajzokat a mesehősök életéből. A színező mappa különlegessége, hogy első két színes oldalán számos csodaszép matrica vár a gyűjtőkre, a színező mappa pedig kapott egy hordozó fület is, hogy tulajdonosa könnyen és elegánsan tudja bárhová magával vinni. [/limit_content]

A Hello Kitty – A4 színező mappa – A4 színező mappa című könyv egy 2016-ban megjelent, 24 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a PlayON adja ki a 9788087818992 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Hello Kitty – A4 színező mappa – A4 színező mappa egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Hello Kitty – A4 színező mappa – A4 színező mappa PDF, Hello Kitty – A4 színező mappa – A4 színező mappa PDF letöltés, : Hello Kitty – A4 színező mappa – A4 színező mappa ePUB, Hello Kitty – A4 színező mappa – A4 színező mappa ePUB letöltés, : Hello Kitty – A4 színező mappa – A4 színező mappa Mobi, Hello Kitty – A4 színező mappa – A4 színező mappa Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

PlayON kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9788087818992 ISBN-számú könyvek

Összes könyv