Hello Kitty – A4 színező 2

könyve: Hello Kitty - A4 színező 2 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az igényes kivitelű színező az épphogy ceruzát markoló legkisebbektől az iskoláskorúak számára biztosít élményekkel teli elfoglaltságot, miközben számos készség, a vizualitás és a képzelőerő is fejlődik. A Hello Kitty mesékre épülő A4 formátumú színező 16 oldal terjedelemben, 16 fekete-fehér rajzot tartalmaz színezésre, azonban a már olvasni tudó gyermekek önállóan további érdekes feladatok megoldásában is részt vehetnek. (A kiadvány magyar nyelvű.) [/limit_content]

A Hello Kitty – A4 színező 2 című könyv egy 2016-ban megjelent, 16 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet írt és a PLAYON KFT. adja ki a 9788075180117 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Hello Kitty – A4 színező 2 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Hello Kitty – A4 színező 2 PDF, Hello Kitty – A4 színező 2 PDF letöltés, : Hello Kitty – A4 színező 2 ePUB, Hello Kitty – A4 színező 2 ePUB letöltés, : Hello Kitty – A4 színező 2 Mobi, Hello Kitty – A4 színező 2 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

PLAYON KFT. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

16 oldalas könyvek

9788075180117 ISBN-számú könyvek

Összes könyv