Helen Davies: Kezdők görög nyelvkönyve – Hanganyag letöltő kóddal

Helen Davies, Nicole Irving könyve: Kezdők görög nyelvkönyve - Hanganyag letöltő kóddal | könyv borító

[limit_content length=”400″] A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló található, ragozási táblázatokkal. Ezt követi a magyar-idegennyelvű szójegyzék, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban letölthető. [/limit_content]

A Kezdők görög nyelvkönyve – Hanganyag letöltő kóddal című könyv egy 2019-ban megjelent, 143 oldalból álló, Egyéb, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet Helen Davies, Nicole Irving írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633462680 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Helen Davies, Nicole Irving: Kezdők görög nyelvkönyve – Hanganyag letöltő kóddal egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Helen Davies, Nicole Irving: Kezdők görög nyelvkönyve – Hanganyag letöltő kóddal PDF, Kezdők görög nyelvkönyve – Hanganyag letöltő kóddal PDF letöltés, Helen Davies, Nicole Irving: Kezdők görög nyelvkönyve – Hanganyag letöltő kóddal ePUB, Kezdők görög nyelvkönyve – Hanganyag letöltő kóddal ePUB letöltés, Helen Davies, Nicole Irving: Kezdők görög nyelvkönyve – Hanganyag letöltő kóddal Mobi, Kezdők görög nyelvkönyve – Hanganyag letöltő kóddal Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Helen Davies, Nicole Irving további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

143 oldalas könyvek

9789633462680 ISBN-számú könyvek

Összes könyv