Helen Angharad Henley: 30 táska tűvel, cérnával – Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra

Helen Angharad Henley könyve: 30 táska tűvel, cérnával - Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra | könyv borító

[limit_content length=”400″] A 30 táska tűvel, cérnával segítségével ön is elkészíthet és egyedivé varázsolhat egy sorozat csodálatos válltáskát. A kézi- és válltáska egy egyszerű szögletes táska két pánttal, amelyet kis fantáziával és a megfelelő technikákkal mindenki sokoldalú kiegészítővé változtathat. A könyv a kezdő és középhaladó varrótudással rendelkezőket is végigvezeti az itt szereplő összes darabon, a gyermekeknek készített, vagy a bevásárláshoz varrt egyszerű táskáktól a stílusos, modern anyagokból készült művekig, vidám, illetve funkcionális mintákkal. – 30 eredeti dizájn, valós méretű szabásmintával, és további variációkhoz adott ötletekkel- Sokféle stílus, profi kivitelezésben a patchwork táskától a sikkes, bársony estélyitáskáig- Az egyszerűbb daraboktól sikerrel haladhatunk a bonyolultabbak elkészítéséig [/limit_content]

A 30 táska tűvel, cérnával – Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra című könyv egy 2015-ban megjelent, 144 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Helen Angharad Henley írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634060734 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Helen Angharad Henley: 30 táska tűvel, cérnával – Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Helen Angharad Henley: 30 táska tűvel, cérnával – Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra PDF, 30 táska tűvel, cérnával – Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra PDF letöltés, Helen Angharad Henley: 30 táska tűvel, cérnával – Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra ePUB, 30 táska tűvel, cérnával – Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra ePUB letöltés, Helen Angharad Henley: 30 táska tűvel, cérnával – Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra Mobi, 30 táska tűvel, cérnával – Gyorsan és könnyen elkészíthető táskák minden alkalomra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Helen Angharad Henley további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789634060734 ISBN-számú könyvek

Összes könyv