Házipatika – Naptárkönyv 2020

könyve: Házipatika - Naptárkönyv 2020 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Mi, nők ősidők óta nagy gondot fordítunk arra, hogy a tükörbe nézve elégedettek legyünk az elénk táruló látvánnyal – életkorunktól, társadalmi vagy pénzügyi helyzetünktől, évszaktól vagy épp a reggeli ébredést követő hangulatunktól függetlenül, hiszen természetes vágyunk a szépség és az egészség. Hiúságunk és az egyre rohanó élettempó azonban egyre gyakrabban késztet minket egyszerű, kényelmes, ugyanakkor drága és meglehetősen hatástalan megoldásokra. Gyors fogyást ígérő “csodaszereket” vásárolunk, különféle kozmetikai kezeléseknek vagy kockázatos sebészeti beavatkozásoknak vetjük alá magunkat. Pedig nem kellene mást tennünk, mint betérni a természet patikájába, ahol mindenre megvan a legtisztább megoldás. Meglehet, nem olyan egyszerű ebben a patikában “vásárolni”, nem lehet csak úgy, kényelmesen leemelni a polcról a kész terméket, de hosszú távon megéri, hiszen a hajunk, a bőrünk és az emésztőrendszerünk meghálálja a természetes gondoskodást. Ebben a naptárkönyvben hónapról hónapra kínálunk neked recepteket, ellátunk jó tanácsokkal és tippekkel. Boszorkánykonyhádban készíthetsz magadnak hajpakolást, arc- és testradírt, lélekmelegítő gyógyteát, ajakápolót, méregtelenítő dzsúszt, karcsúsító levest, de még tavaszi nagytakarításhoz szükséges tisztítószert is. Óriási a kínálat, szilveszter estéjére pedig találsz egy meglepetéskoktélt – mert megérdemled! [/limit_content]

A Házipatika – Naptárkönyv 2020 című könyv egy 2019-ban megjelent, 144 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet írt és a Ventus Commerce Kft. adja ki a 9786155828089 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Házipatika – Naptárkönyv 2020 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Házipatika – Naptárkönyv 2020 PDF, Házipatika – Naptárkönyv 2020 PDF letöltés, : Házipatika – Naptárkönyv 2020 ePUB, Házipatika – Naptárkönyv 2020 ePUB letöltés, : Házipatika – Naptárkönyv 2020 Mobi, Házipatika – Naptárkönyv 2020 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Ventus Commerce Kft. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9786155828089 ISBN-számú könyvek

Összes könyv