Harriet Muncaster: Holdas Hanna szülinapi bulit tart – Vámpírtündér 3.

Harriet Muncaster könyve: Holdas Hanna szülinapi bulit tart - Vámpírtündér 3. | könyv borító

[limit_content length=”400″] Holdas Hanna különleges kislány, hiszen vámpírtündér. Az édesanyja tündér, az édesapja vámpír, ő meg egy kicsit mindkettő.Hanna szereti, ha embergyerekek születésnapjára járhat, ám most rajta a sor, hogy meghívja a barátait. Szülei olyan különös ünnepséget szerveznek, amilyet még senki sem látott…. [/limit_content]

A Holdas Hanna szülinapi bulit tart – Vámpírtündér 3. című könyv egy 2017-ban megjelent, 128 oldalból álló, 14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Harriet Muncaster írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634158097 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Harriet Muncaster: Holdas Hanna szülinapi bulit tart – Vámpírtündér 3. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Harriet Muncaster: Holdas Hanna szülinapi bulit tart – Vámpírtündér 3. PDF, Holdas Hanna szülinapi bulit tart – Vámpírtündér 3. PDF letöltés, Harriet Muncaster: Holdas Hanna szülinapi bulit tart – Vámpírtündér 3. ePUB, Holdas Hanna szülinapi bulit tart – Vámpírtündér 3. ePUB letöltés, Harriet Muncaster: Holdas Hanna szülinapi bulit tart – Vámpírtündér 3. Mobi, Holdas Hanna szülinapi bulit tart – Vámpírtündér 3. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Harriet Muncaster további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789634158097 ISBN-számú könyvek

Összes könyv