Harmath Nóra: Sok szó kis helyen – anyanyelvi gyakorló

Harmath Nóra könyve: Sok szó kis helyen - anyanyelvi gyakorló | könyv borító

[limit_content length=”400″] A munkafüzetet ajánljuk szülőknek, fejlesztő pedagógusoknak és tanítóknak egyaránt. Az egymásra épülő, ugyanakkor önállóan is feldolgozható feladatok több korosztály számára is izgalmas időtöltést biztosítanak. A munkafüzet feladatai nehézségi fokozat szerint lettek összeállítva, így mindenki megtalálhatja a saját tudásszintjének megfelelőt. Jó munkát, jó szórakozást! [/limit_content]

A Sok szó kis helyen – anyanyelvi gyakorló című könyv egy 2013-ban megjelent, 32 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet Harmath Nóra írt és a Szalay Könyvkiadó és Kereskedőház Kft. adja ki a 9789632514727 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Harmath Nóra: Sok szó kis helyen – anyanyelvi gyakorló egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Harmath Nóra: Sok szó kis helyen – anyanyelvi gyakorló PDF, Sok szó kis helyen – anyanyelvi gyakorló PDF letöltés, Harmath Nóra: Sok szó kis helyen – anyanyelvi gyakorló ePUB, Sok szó kis helyen – anyanyelvi gyakorló ePUB letöltés, Harmath Nóra: Sok szó kis helyen – anyanyelvi gyakorló Mobi, Sok szó kis helyen – anyanyelvi gyakorló Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Harmath Nóra további könyvei

Szalay Könyvkiadó és Kereskedőház Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632514727 ISBN-számú könyvek

Összes könyv