Hardi Tamás: Duna-stratégia és területi fejlődés

Hardi Tamás könyve: Duna-stratégia és területi fejlődés | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Nem sokkal azután, hogy Magyarország EU-elnökségének utolsó napjaiban, 2011. júniusában az Európai Unió Duna Stratégiáját deklarálták, felmerült az igény a Stratégia eredeti akcióterének lényeges mértékű kiterjesztésére, amely végül az Európai Duna Régió Stratégia kibővített elnevezéssel teljesedett ki. Ez a valamennyi part menti államot érintő törekvés egyértelműen aktuális, valós igényeket ölel fel, amelyeknek kielégítése azonban – a részes országok gazdasági és társadalmi struktúrájának különbözőségeit tekintve – kivételes felelősséget és multidiszciplináris felkészültséget igénylő feladat. A szerző tudományos-szakmai körökben ismert és elismert, széles körű felkészültsége, felelősségtudata, rendszerező képessége, szakszerű és világos nyelvezete hivatottá teszi őt arra, hogy a Stratégia hátterét illetően e nagy vállalkozás részesei számára lehetőséget nyújtson a szükséges tájékozódásra.Berczik Árpádaz MTA rendes tagjaMTA Ökológiai Kutatóközpont Duna-kutató IntézetAz elkövetkező években a Duna lehet a kelet-közép-európai térség fejlődési övezetének generálója. Hardi Tamás hosszú évek óta kutatja a Duna-térséget, annak gazdasági, társadalmi, történelmi és közösségépítési folyamatait. Az elemzéseit számos, a Duna mentén tett utazás, terepmunka, szakmai együttműködés mélyítette el, így a leírtak mögött hely-, táj-, szervezet- és emberismeret húzódik meg, ami még hitelesebbé teszi ezt a kiváló tudományos művet.Ajánlom a könyvet azok figyelmébe, akik tudni szeretnék, hogy mi volt a Duna-térség múltja, milyen sajátosságokat rejt a jelen, és mi várható a jövőben.Rechnitzer Jánosa Széchenyi István Egyetem professzoraa Magyar Regionális Tudományi Társaság elnöke [/limit_content]

A Duna-stratégia és területi fejlődés című könyv egy 2012-ban megjelent, 296 oldalból álló, Egyéb, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Hardi Tamás írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789630592437 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hardi Tamás: Duna-stratégia és területi fejlődés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hardi Tamás: Duna-stratégia és területi fejlődés PDF, Duna-stratégia és területi fejlődés PDF letöltés, Hardi Tamás: Duna-stratégia és területi fejlődés ePUB, Duna-stratégia és területi fejlődés ePUB letöltés, Hardi Tamás: Duna-stratégia és területi fejlődés Mobi, Duna-stratégia és területi fejlődés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hardi Tamás további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

296 oldalas könyvek

9789630592437 ISBN-számú könyvek

Összes könyv