Happy Birthday – Minden, ami szülinap

könyve: Happy Birthday - Minden, ami szülinap | könyv borító

[limit_content length=”400″] A HAPPY BIRTHDAY – MINDEN, AMI SZÜLINAP című könyv segítségével gyönyörű születésnapi ajándékokat, díszeket, kártyákat és üdvözlőlapokat készíthetsz. A könyv telis-tele van ajándékkísérő kártyákkal, matricákkal, dekorációs és ajándékdobozsablonokkal, ráadásul még számtalan ötlettel, amelyek segítségével fantasztikus díszeket és ajándékokat készíthetsz. De bármit is alkoss, ne feledd: a legfontosabb, hogy szeretettel készítsd! [/limit_content]

A Happy Birthday – Minden, ami szülinap című könyv egy 2019-ban megjelent, 62 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634036265 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Happy Birthday – Minden, ami szülinap egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Happy Birthday – Minden, ami szülinap PDF, Happy Birthday – Minden, ami szülinap PDF letöltés, : Happy Birthday – Minden, ami szülinap ePUB, Happy Birthday – Minden, ami szülinap ePUB letöltés, : Happy Birthday – Minden, ami szülinap Mobi, Happy Birthday – Minden, ami szülinap Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

62 oldalas könyvek

9789634036265 ISBN-számú könyvek

Összes könyv