Hans Christian Andresen: A hókirálynő

Hans Christian Andresen könyve: A hókirálynő | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Hókirálynő nemzedékek egyik legkedveltebb és legszebb Andersen meséje. Gerda és Kay mesés históriája hét képben mutatja meg a hűség, szeretet és jóság legyőzhetetlen hatalmának erejét. A Hókirálynő megbabonázza a kisfiút, de Gerda testvére kiszabadítására indul s minden mesebeli akadályt legyőz hűséges segítőtársaival, a jószívű hollópárral, a repülő rénszarvassal és más mesebeli alakokkal. A Hókirálynő hideg palotájában csak forró könnycseppjei hullatásával tudja megoldani Kay szívének fagyos béklyóját. A gyönyörű mese világát művészi színvonalú illusztrációk teszik még élvezetesebbé. [/limit_content]

A A Hókirálynő című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Hans Christian Andresen írt és a Elektra Kiadóház Bt adja ki a 9786155679377 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hans Christian Andresen: A Hókirálynő egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hans Christian Andresen: A Hókirálynő PDF, A Hókirálynő PDF letöltés, Hans Christian Andresen: A Hókirálynő ePUB, A Hókirálynő ePUB letöltés, Hans Christian Andresen: A Hókirálynő Mobi, A Hókirálynő Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hans Christian Andresen további könyvei

Elektra Kiadóház Bt kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9786155679377 ISBN-számú könyvek

Összes könyv