Hanna Sörensen: Az óra – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet

Hanna Sörensen könyve: Az óra - Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet | könyv borító

[limit_content length=”400″] Tanuld meg az órát Borival! Ebből a könyvből az óvódás és kisiskolás gyerekek könnyedén megtanulhatják az órát. – Egyszerű magyarázatok a számlapról, a mutatókról és az időről – Változatos gyakorlófeladatok – Az óra megismerése játszva – Papírból elkészíthető óra [/limit_content]

A Az óra – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet című könyv egy 2017-ban megjelent, 24 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Hanna Sörensen írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634033837 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hanna Sörensen: Az óra – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hanna Sörensen: Az óra – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet PDF, Az óra – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet PDF letöltés, Hanna Sörensen: Az óra – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet ePUB, Az óra – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet ePUB letöltés, Hanna Sörensen: Az óra – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet Mobi, Az óra – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hanna Sörensen további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789634033837 ISBN-számú könyvek

Összes könyv