Halmi Tibor: Utolsó csatlakozás

Halmi Tibor könyve: Utolsó csatlakozás | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Mint egy vidám körmenet, amit a Monarchiában elharapódzott Zarathustra-járvány továbbterjedéséért tartanak, úgy kígyóznak Halmi Tibor versei. Kéz a kézben vonulnak okkultisták, márkik, professzorok, inkvizítorok, magiszterek, irodai gyakornokok és sörösdobozt szorongató fiatalok. Persze a tömeg szentképek helyett Nietzsche portréját emeli a magasba, a mester tömött bajszán pedig hátsó lábait dörzsölgetve egy légy készülődik. És én még azt hittem, hogy már nem lehet érvényes allegóriát írni. Halmi Tibor bebizonyította, hogy megoldható, csak elég muníció kell hozzá. Ezek a versek a komolyság & szabadság olyan kombinációjával közelítenek önmagukhoz és hozzánk, ami több mint üdítő. A legjobb pillanatokban már felszabadító. Sirokai Mátyás [/limit_content]

A Utolsó csatlakozás című könyv egy 2019-ban megjelent, 96 oldalból álló, Irodalom, Kortárs, Magyar irodalom, Szépirodalom, Vers kategóriájú könyv, melyet Halmi Tibor írt és a Fiatal Írók Szövetsége adja ki a 9786155729409 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Halmi Tibor: Utolsó csatlakozás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Halmi Tibor: Utolsó csatlakozás PDF, Utolsó csatlakozás PDF letöltés, Halmi Tibor: Utolsó csatlakozás ePUB, Utolsó csatlakozás ePUB letöltés, Halmi Tibor: Utolsó csatlakozás Mobi, Utolsó csatlakozás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Halmi Tibor további könyvei

Fiatal Írók Szövetsége kiadó további könyvei

Irodalom, Kortárs, Magyar irodalom, Szépirodalom, Vers kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9786155729409 ISBN-számú könyvek

Összes könyv