Halmai Tamás: Tündérbukfenc – Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek)

Halmai Tamás könyve: Tündérbukfenc - Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek) | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv verseinek és meséinek közös jellemzője a tréfák, a vidám történetek, a nyelvi játékok vonzó szépsége és a mögöttük sejtelmesen megbúvó tanító szándék; a humor és a spiritualitás sajátos egybeolvadása. Az óvó szeretet példázatai és a derűs kíváncsiság dalai ezek az írások – a nyelv művészi tartalékait, végtelen lehetőségeit segítségül hívó és felhasználó költő részéről. Mindebben olyan szerzők ihlető hatása ragadható meg, mint Békés Pál, Lázár Ervin, Neil Gaiman vagy Weöres Sándor.Halmai Tamás (Pécs, 1975) figyelme versek, prózák, esszék és kritikák után, számos önálló kötet birtokában fordult a gyermekirodalom felé. Ez az első ilyen jellegű könyve. A szövegeket kísérő színes rajzok különleges alkotások, szépségük, eredeti látásmódjuk alapján egyaránt, miután készítői a Pécsi Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Speciális Szakiskola és Kollégium fiataljai, azon korosztály tagjai, amelyhez a könyv szól.A kötet mindenekelőtt a 6-12 éves korosztálynak ajánlható. S mindenkinek, aki szereti – őket. Azaz gyermekeknek. És felnőtt gyermekeknek egyaránt. [/limit_content]

A Tündérbukfenc – Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek) című könyv egy 2017-ban megjelent, 106 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Halmai Tamás írt és a Pro Pannónia Kiadói Alapítvány adja ki a 9786155553325 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Halmai Tamás: Tündérbukfenc – Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Halmai Tamás: Tündérbukfenc – Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek) PDF, Tündérbukfenc – Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek) PDF letöltés, Halmai Tamás: Tündérbukfenc – Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek) ePUB, Tündérbukfenc – Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek) ePUB letöltés, Halmai Tamás: Tündérbukfenc – Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek) Mobi, Tündérbukfenc – Versek, mesék gyerekeknek (és felnőtt gyerekeknek) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Halmai Tamás további könyvei

Pro Pannónia Kiadói Alapítvány kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

106 oldalas könyvek

9786155553325 ISBN-számú könyvek

Összes könyv