Hajas Barnabás: Utcák, terek szabadsága

Hajas Barnabás könyve: Utcák, terek szabadsága | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A gyülekezési jog a gyakorlatban egy sor jogi, etikai, politikai kérdést vet fel. Meddig terjed az intézményvédelem, hol kezdődik a rendőrség beavatkozási terepe, meddig nem zavarják a tüntetők jogát az ellenük ugyanott tüntetők? Hol nem lehet élni a gyülekezés jogával, meddig tarthat, kik nem tüntethetnek, hogy nem tüntethetnek, hol nem tüntethetnek? E kérdések megválaszolásához sokat segít ez a kötet, még akkor is, ha a tüntetési kultúra a jogon kívüli problémák egész sorát foglalja magába, ez a kötet pedig elsődlegesen állam- és jogtudományi elemző írás. Kik, hol, hogyan és miért tüntetnek, az adott helyen kiknek, hol és mit enged meg a jog? Ezek nagymértékben társadalmi, politikai és kulturális kérdések. A szerző ezekre kísérel meg választ adni a jog nyelvén, de bőséges társadalmi, politikai tapasztalatokkal felvértezve, amelyek gazdagsága kiemeli kötetét a szokványos jogtudományi munkák közül. [/limit_content]

A Utcák, terek szabadsága című könyv egy 2014-ban megjelent, 360 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Hajas Barnabás írt és a Századvég Kiadó adja ki a 9786155164125 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hajas Barnabás: Utcák, terek szabadsága egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hajas Barnabás: Utcák, terek szabadsága PDF, Utcák, terek szabadsága PDF letöltés, Hajas Barnabás: Utcák, terek szabadsága ePUB, Utcák, terek szabadsága ePUB letöltés, Hajas Barnabás: Utcák, terek szabadsága Mobi, Utcák, terek szabadsága Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hajas Barnabás további könyvei

Századvég Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

360 oldalas könyvek

9786155164125 ISBN-számú könyvek

Összes könyv