Gyuricza Eszter (szerk.): Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék

Gyuricza Eszter (szerk.) könyve: Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Magyar népmesék sorozat az elmúlt évtizedek során fogalommá vált. A szignált, a népi motívumok között a címet megéneklő piros kismadarat generációk ismerik és szeretik, csakúgy, mint a mesék szereplőit: a szegény embert, akinek nem sok sütnivalója volt; Sárkányölő Sebestyént; az édesapjától szóló szőlőt, mosolygó almát és csengő barackot kérő királykisasszonyt; a rest legényt vagy éppen Mátyás király legendás, igazat mondó juhászát.A főként a televízióból ismert, különleges hangulatú mesék most képeskönyv formájában is életre kelnek.A kötetben olvasható mesék:- A szegény ember és a kutyacska- A selyemrét- Sárkányölő Sebestyén- Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack- A kőszívű ember- Mészáros Gyuri- Mátyás király aranyszőrű báránya- A rest legényről- Az elégedetlen fazék- Halász János- A csudamadár [/limit_content]

A Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék című könyv egy 2016-ban megjelent, 104 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Népmesék kategóriájú könyv, melyet Gyuricza Eszter (szerk.) írt és a Alexandra Kiadó adja ki a 9789633579596 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gyuricza Eszter (szerk.): Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gyuricza Eszter (szerk.): Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék PDF, Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék PDF letöltés, Gyuricza Eszter (szerk.): Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék ePUB, Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék ePUB letöltés, Gyuricza Eszter (szerk.): Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék Mobi, Magyar népmesék: A selyemrét és más mesék Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gyuricza Eszter (szerk.) további könyvei

Alexandra Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Népmesék kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

104 oldalas könyvek

9789633579596 ISBN-számú könyvek

Összes könyv