Gyuricza Eszter szerk.: Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék

Gyuricza Eszter szerk. könyve: Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Magyar népmesék sorozat az elmúlt évtizedek során fogalommá vált. A szignált, a népi motívumok között a címet megéneklő piros kismadarat generációk ismerik és szeretik, csakúgy, mint a mesék szereplőit: a bíró okos lányát, aki Mátyás király furfangos feladványaira is megtalálta a megoldást, a róka koma eszén túljáró Diódénest vagy éppen a rókaszemű menyecskét. Ezek a népszerű elbeszélések most képeskönyv formájában is életre kelnek, s az itt olvasható mesékből meselemez is készült.A kötetben olvasható mesék:- Diódénes- A két aranyhajú fiú- A rókaszemű menyecske- A bíró okos lánya- Hamupipőke királyfi- Egyszemű, kétszemű, háromszemű- A pulikutya- Prücsök [/limit_content]

A Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék című könyv egy 2016-ban megjelent, 96 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Népmesék kategóriájú könyv, melyet Gyuricza Eszter szerk. írt és a Alexandra Kiadó adja ki a 9789633579497 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gyuricza Eszter szerk.: Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gyuricza Eszter szerk.: Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék PDF, Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék PDF letöltés, Gyuricza Eszter szerk.: Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék ePUB, Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék ePUB letöltés, Gyuricza Eszter szerk.: Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék Mobi, Magyar népmesék: A bíró okos lánya és más mesék Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gyuricza Eszter szerk. további könyvei

Alexandra Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Népmesék kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789633579497 ISBN-számú könyvek

Összes könyv