Gyüre Lajos: Maradék

Gyüre Lajos könyve: Maradék | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A Maradék című kötetben ízelítőt kapunk Gyüre Lajos utóbbi pár évben megírt verseinek válogatásából, nyolc fejezetben. A 85. születésnapját ünneplő költő a verseiben fejezi ki a saját érzéseit, fájdalmait, s a körülötte zajló történések momentumait. [/limit_content]

A Maradék című könyv egy 2016-ban megjelent, 166 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Gyüre Lajos írt és a Vámbéry Polgári Társulás adja ki a 9788097216443 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gyüre Lajos: Maradék egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gyüre Lajos: Maradék PDF, Maradék PDF letöltés, Gyüre Lajos: Maradék ePUB, Maradék ePUB letöltés, Gyüre Lajos: Maradék Mobi, Maradék Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gyüre Lajos további könyvei

Vámbéry Polgári Társulás kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

166 oldalas könyvek

9788097216443 ISBN-számú könyvek

Összes könyv