Gyenis Lajosné: Bábok és játékok készítése

Gyenis Lajosné, Gyenis Anett könyve: Bábok és játékok készítése | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Óvodásoktól a dédszülőkig mindenki megpróbálhatja a báb- és játékkészítést!A könyvben bemutatott figurák elkészítéséhez nem kell tudni szabni, varrni. Miközben készül a báb, a gyermekek megismerkedhetnek az anyagokkal, színekkel, a szülők-nagyszülők pedig élvezhetik a közös játék örömét. A bábok elkészítésének leírása mellett az is megtalálható, hogy melyik mire használható, mennyi idő alatt készül el, elkészítéséhez mi­lyen anyagokra van szükség, egyszerűen elkészíthető, vagy szükségeltetik hozzá némi kézügyesség, és hogy a gyermek egye­dül is el tudja-e készíteni, vagy felnőtt segítsége ajánlott.A jó tanácsok és hasznos ötletek mellett a könyvhöz kap­csoló­dó, a kiadó honlapján elérhető anyagok is segítenek a munkában: a báb- és játék­ké­szí­tés alapvető munkafolyamatait bemutató videofilmek, valamint képek eszközökről, kész bábokról és játékokról. [/limit_content]

A Bábok és játékok készítése című könyv egy 2013-ban megjelent, ISBN: 9786155186134 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Gyenis Anett, Gyenis Lajosné írt és a Taramix adja ki a 9786155186134 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gyenis Anett, Gyenis Lajosné: Bábok és játékok készítése egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gyenis Anett, Gyenis Lajosné: Bábok és játékok készítése PDF, Bábok és játékok készítése PDF letöltés, Gyenis Anett, Gyenis Lajosné: Bábok és játékok készítése ePUB, Bábok és játékok készítése ePUB letöltés, Gyenis Anett, Gyenis Lajosné: Bábok és játékok készítése Mobi, Bábok és játékok készítése Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gyenis Anett, Gyenis Lajosné további könyvei

Taramix kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155186134 oldalas könyvek

9786155186134 ISBN-számú könyvek

Összes könyv