Gyáni Gábor: A történelem mint emlék(mű)

Gyáni Gábor könyve: A történelem mint emlék(mű) | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Újabban sokakat foglalkoztat, hogy vajon kollektív emlékezetre vagy történetírásra van nagyobb szükség? A történelem napjainkban megfigyelhető sokoldalú használata szüli a fenti dilemmát, ami abban is megnyilvánul, hogy a politikai elit gyakorta eszmei fegyverként forgatja a múltról vallott felfogását. A könyvben olvasható történeti rekonstrukció arra irányul, hogy érzékeltesse a múltbeli kollektív emlékezetek sajátos természetét, és egyúttal rámutasson történelmet formáló befolyásukra. Így kívánja a történész nem csak magyarázni, de érteni is a múltat. [/limit_content]

A A történelem mint emlék(mű) című könyv egy 2016-ban megjelent, 304 oldalból álló, Politika, Történelem kategóriájú könyv, melyet Gyáni Gábor írt és a PESTI KALLIGRAM KFT. adja ki a 9786155603457 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gyáni Gábor: A történelem mint emlék(mű) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gyáni Gábor: A történelem mint emlék(mű) PDF, A történelem mint emlék(mű) PDF letöltés, Gyáni Gábor: A történelem mint emlék(mű) ePUB, A történelem mint emlék(mű) ePUB letöltés, Gyáni Gábor: A történelem mint emlék(mű) Mobi, A történelem mint emlék(mű) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gyáni Gábor további könyvei

PESTI KALLIGRAM KFT. kiadó további könyvei

Politika, Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

304 oldalas könyvek

9786155603457 ISBN-számú könyvek

Összes könyv