Gulyás Miklós: Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére

Gulyás Miklós könyve: Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv a középfokú egészségügyi szakképzés, az ápolóképzés igényeinek megfelelően foglalja össze a sebészet klinikai ismereteit.A bevezetést a sebészet történetének, valamint tárgyának és feladatkörének rövid ismertetése követi az anyagban. A klinikai ismereteket az általános sebészet, illetve a részletes sebészet átfogó fejezeteiből sajátíthatják el a tanulók. [/limit_content]

A Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére című könyv egy 2010-ban megjelent, 432 oldalból álló, Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Gulyás Miklós írt és a Medicina Könyvkiadó Zrt. adja ki a 9789632429915 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gulyás Miklós: Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gulyás Miklós: Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére PDF, Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére PDF letöltés, Gulyás Miklós: Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére ePUB, Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére ePUB letöltés, Gulyás Miklós: Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére Mobi, Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők részére Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gulyás Miklós további könyvei

Medicina Könyvkiadó Zrt. kiadó további könyvei

Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

432 oldalas könyvek

9789632429915 ISBN-számú könyvek

Összes könyv