Greyson Mann: Iskolai túlélőkönyv moboknak – Egy creeper naplója – első könyv

Greyson Mann könyve: Iskolai túlélőkönyv moboknak - Egy creeper naplója - első könyv | könyv borító

[limit_content length=”400″] Creeper gyereknek lenni nagy szívás, főleg ha most kezdi az ötödik osztályt. Senki sem tudja ezt jobban Geraldnál, aki a sok veszélyes mob között próbál észrevétlen maradni.Hogy lehet túlélni az első hónapot a felső tagozatban? Főleg ha egy creeper nem akarja, hogy folyamatosan felhúzzák és emiatt felrobbanjon.Gerald elhatározza, hogy inkább az agyát használja, és 30 napos tervet készít.1. nap: Találj ki egy jó becenevet! (Fogós, ravasz feladat.)2. nap: Maradj észrevétlen! (Mit tegyél, ha a legjobb barátod egy pattogó nyálka és egy zombi?)3. nap: Kerüld el, hogy csontvázak packázzanak veled, és barátkozz össze a szupermenő Eddy Endermannel! (Könnyebb mondani, mint csinálni.)Vajon Gerald megtalálja a békét az iskolában, és sikerrel veszi az első akadályokat?  [/limit_content]

A Iskolai túlélőkönyv moboknak – Egy creeper naplója – első könyv című könyv egy 2017-ban megjelent, 180 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Greyson Mann írt és a DIGITANART STUDIÓ adja ki a 9786155716010 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Greyson Mann: Iskolai túlélőkönyv moboknak – Egy creeper naplója – első könyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Greyson Mann: Iskolai túlélőkönyv moboknak – Egy creeper naplója – első könyv PDF, Iskolai túlélőkönyv moboknak – Egy creeper naplója – első könyv PDF letöltés, Greyson Mann: Iskolai túlélőkönyv moboknak – Egy creeper naplója – első könyv ePUB, Iskolai túlélőkönyv moboknak – Egy creeper naplója – első könyv ePUB letöltés, Greyson Mann: Iskolai túlélőkönyv moboknak – Egy creeper naplója – első könyv Mobi, Iskolai túlélőkönyv moboknak – Egy creeper naplója – első könyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Greyson Mann további könyvei

DIGITANART STUDIÓ kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

180 oldalas könyvek

9786155716010 ISBN-számú könyvek

Összes könyv