Góg Anikó: Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után

Góg Anikó könyve: Újra én - Edzés a várandósság alatt és a szülés után | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez a könyv felér egy “versenyfelkészítéssel” – alapozással, formaidőzítéssel majd regenerációval – életed egyik legnehezebb erőpróbájára: a várandósságra, a szülésre, a gyermekágyi periódusra. De sokkal nemesebb célok érdekében kell rajthoz állnod, mint egy trófea: a gyerekedért, önmagadért, nőiességedért, az életminőségedért, terhelhetőségedért – a mindennapjaidért. Az, hogy jól legyél, legalább annyira a babád érdeke is, mint a tiéd! Ha aggaszt a kérdés, hogy sportolhatsz-e a terhesség alatt, hogy milyen gyakorlatok lehetnek veszélyesek a magzatra nézve, ha nem tudod, mit tegyél a szülés után, hogy mielőbb formába lendülj, akkor a legjobb helyen keresed a választ. Ebben a kedves, szókimondó, személyes hangvételű könyvben – amely a témát érintő tévhitekről és nehézségekről is őszintén beszél – meg fogod találni. A várandósság és a szülés csodálatos és természetes folyamatok. De ha abban bízol, hogy a velük járó fizikai problémák (szétnyílt hasizom, gátizomgyengülés, izomegyensúlyi gondok) maguktól megoldódnak, akkor csalódhatsz. Ez a könyv azoknak a nőknek szól, akik az anyaságra testileg is fel akarnak készülni, és vállalják az ezzel járó munkát. Célja segítséget nyújtani a nőknek abban, hogy a várandósság és a gyermekágy alatt is fittek maradhassanak, és megőrizhessék az egészségüket. A szerző otthon is könnyedén végezhető gyakorlatokat gyűjtött össze ebben a könyvében, melyet egyedülállóvá tesz, hogy a gyakorlatok helyes elvégzését a pontos leírásokon és fotókon kívül Góg Anikó videókon is bemutatja, amelyek kizárólag a könyvben lévő QR-kódokkal érhetők el az interneten. GÓG ANIKÓ tapasztalt edző, humánkineziológus, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola vezető tanára. Nem a levegőbe beszél, gyakorlatleírásaiból és tanácsaiból is érződik, hogy amiről ír, azt a saját tapasztalataiból meríti. Szakterülete az állóképességi edzés, a pulzuskontroll és a funkcionális tréning. Triatlonosként versenyzett a sydney-i olimpián, kontinensbajnoki trófeákat szerzett, és ami még ezeknél is fontosabb: két gyermek édesanyja. [/limit_content]

A Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után című könyv egy 2019-ban megjelent, 277 oldalból álló, Wellness, fitness, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Góg Anikó írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9789634752004 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Góg Anikó: Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Góg Anikó: Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után PDF, Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után PDF letöltés, Góg Anikó: Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után ePUB, Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után ePUB letöltés, Góg Anikó: Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után Mobi, Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Góg Anikó további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Wellness, fitness, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

277 oldalas könyvek

9789634752004 ISBN-számú könyvek

Összes könyv