Gilles Deleuze: Proust

Gilles Deleuze könyve: Proust | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Tévedünk, ha a tényekben hiszünk, mert csak jelek vannak. Tévedünk, ha az igazságban hiszünk, mert csak értelmezések vannak. Mert nincsenek mechanikus törvények a dolgok, se akaratlagos érintkezés a szellemek között. Minden valami másban van rejtve, minden egybe van foglalva, minden jel, értelem és lényeg. Minden ezekben a sötét zónákban létezik, amelyekbe úgy hatolunk be, mint a kriptákba, hogy ott megfejtsük a hieroglifákat és a titkos nyelveket.” Deleuze – saját életművén belül is kiemelkedően szép – Proust-könyvében (1964) a filozófiai szempontból is jelentős irodalmi szövegből bontja ki a Différence et répétition (1969) nagyszabású filozófiai alapgondolatát. [/limit_content]

A Proust című könyv egy 2002-ban megjelent, 184 oldalból álló, Filozófia, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Gilles Deleuze írt és a Atlantisz Könyvkiadó adja ki a 9789639165601 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gilles Deleuze: Proust egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gilles Deleuze: Proust PDF, Proust PDF letöltés, Gilles Deleuze: Proust ePUB, Proust ePUB letöltés, Gilles Deleuze: Proust Mobi, Proust Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gilles Deleuze további könyvei

Atlantisz Könyvkiadó kiadó további könyvei

Filozófia, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2002-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9789639165601 ISBN-számú könyvek

Összes könyv