Gianfranco Calligarich: Gyorsposta-levélnovellák

Gianfranco Calligarich könyve: Gyorsposta-levélnovellák | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A trieszti származású írónak hosszú évekkel ezelőtt már megjelent egy regénye magyarul Utolsó nyár a városban címen. Hazájában az olasz próza nagy reménységeként fogadták a szerzőt, de szinte azonnal elragadta a színház, és csak most engedte el. Új könyve levélváltásokból kibontakozó szerelmi történeteket mond el, melyek mind azt sugallják, hogy omnia vincit amor – nincs nagyobb erő a szerelemnél. Nem számít életkor, korkülönbség, férfiak és nők ellenállhatatlanul vonzódnak egymáshoz. A világ azért csodálatos, mert a szerelem mozgatja. [/limit_content]

A Gyorsposta-levélnovellák című könyv egy 2007-ban megjelent, ISBN: 9632271108 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyv, melyet Gianfranco Calligarich írt és a Helikon Kiadó Kft. adja ki a 9789632271101 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gianfranco Calligarich: Gyorsposta-levélnovellák egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gianfranco Calligarich: Gyorsposta-levélnovellák PDF, Gyorsposta-levélnovellák PDF letöltés, Gianfranco Calligarich: Gyorsposta-levélnovellák ePUB, Gyorsposta-levélnovellák ePUB letöltés, Gianfranco Calligarich: Gyorsposta-levélnovellák Mobi, Gyorsposta-levélnovellák Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gianfranco Calligarich további könyvei

Helikon Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

ISBN: 9632271108 oldalas könyvek

9789632271101 ISBN-számú könyvek

Összes könyv