Geronimo Stilton: Harc a húsevő virágokkal – Szuperegerek

Geronimo Stilton könyve: Harc a húsevő virágokkal - Szuperegerek | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szuperegerek nem ismernek lehetetlent! A szívükben (szinte egyáltalán) nincs helye a félelemnek. Szuperképességeikre (többé-kevésbé) mindig számíthatnak. A humoruk ellenállhatatlan (komolyan!). Vagy ne legyen a nevem Szupergero! Harc a húsevő virágokkal Fondorka Bon Bon, az elbűvölő gengszterlány áthatolhatatlan dzsungellé változtatja Cin City botanikus kertjét. Egérhúsra vágyó, vérszomjas növények fenyegetik a város lakóinak nyugalmát. A szuperegerek támadásba lendülnek, és felveszik a harcot a tűhegyes fogú margaréták seregével. Kalandra fel! [/limit_content]

A Harc a húsevő virágokkal – Szuperegerek című könyv egy 2019-ban megjelent, 128 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Geronimo Stilton írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789634374985 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Geronimo Stilton: Harc a húsevő virágokkal – Szuperegerek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Geronimo Stilton: Harc a húsevő virágokkal – Szuperegerek PDF, Harc a húsevő virágokkal – Szuperegerek PDF letöltés, Geronimo Stilton: Harc a húsevő virágokkal – Szuperegerek ePUB, Harc a húsevő virágokkal – Szuperegerek ePUB letöltés, Geronimo Stilton: Harc a húsevő virágokkal – Szuperegerek Mobi, Harc a húsevő virágokkal – Szuperegerek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Geronimo Stilton további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789634374985 ISBN-számú könyvek

Összes könyv