Gerő András: Nemzeti történelemkönyv

Gerő András könyve: Nemzeti történelemkönyv | könyv borító

[limit_content length=”400″] “A tudomány nem tud mit kezdeni a spiritualitással, a hittel; gyűlöli az amnéziát és diametriálisan szemben áll a mesével. S itt én most mégis arra teszek kísérletet, hogy racionális és igazolható -tudományos- okfejtés mentén értelmezzem azt, ami sokkal inkább a nemzeti képzelet, mintsem a bizonyítható tények világához kötődik; spiritualitásról, amnéziáról és meséről szóljak, lehetőleg spiritualitás, amnézia és meseszerség nélkül.” (a Szerző) [/limit_content]

A Nemzeti történelemkönyv című könyv egy 2013-ban megjelent, 252 oldalból álló, Irodalom Magyar történelem, Irodalom Történelem kategóriájú könyv, melyet Gerő András írt és a Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány adja ki a 9786155118128 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gerő András: Nemzeti történelemkönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gerő András: Nemzeti történelemkönyv PDF, Nemzeti történelemkönyv PDF letöltés, Gerő András: Nemzeti történelemkönyv ePUB, Nemzeti történelemkönyv ePUB letöltés, Gerő András: Nemzeti történelemkönyv Mobi, Nemzeti történelemkönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gerő András további könyvei

Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány kiadó további könyvei

Irodalom Magyar történelem, Irodalom Történelem kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

252 oldalas könyvek

9786155118128 ISBN-számú könyvek

Összes könyv