Gerlóczy Márton: Elvonókúra

Gerlóczy Márton könyve: Elvonókúra | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Egy magyar pincér életének 12288. napján elutazik egy thai szigetre, hogy végre kipihenje magát és leszokjon az alkoholról. Útitársa, Márczy Lajos (A csemegepultos naplója, Check-in), napról napra dokumentálja titkos naplójában a pincér elvonókúráját, saját küzdelmét és a thai sziget valóságát: a kiábrándult helyieket és a nyugati világ dőzsölő hordáit; a görcsösen és kétségbeesetten nyugalmat és kalandot kereső nőket és férfiakat. Az Elvonókúra a szerző első olyan regénye, amit mindvégig félmeztelenül, zokni nélkül írt. Ez nagy segítség volt számára, hiszen rengeteg manapság a pulóverben és zokniban készülő regény, és látjuk az eredményét.””Lakik a hátamon egy fekete majom. Nem tudom elkergetni, nem tudom lerázni magamról. Az akarom-akarom mindent felemészt, és mindenből kirekeszt. Én választottam, vagy engem választott ez a kereszt? Több hónapos ázsiai kalandba zárni magad egyetlen társként és megfigyelőként egy aktív függővel művészi perverzió. Személyes, intelligens utcai humorral fűszerezett kaland a függőség tehetetlen holdudvarából. Szeretem.” (Kiss Tibi) [/limit_content]

A Elvonókúra című könyv egy 2016-ban megjelent, 416 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Gerlóczy Márton írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632446516 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gerlóczy Márton: Elvonókúra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gerlóczy Márton: Elvonókúra PDF, Elvonókúra PDF letöltés, Gerlóczy Márton: Elvonókúra ePUB, Elvonókúra ePUB letöltés, Gerlóczy Márton: Elvonókúra Mobi, Elvonókúra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gerlóczy Márton további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

416 oldalas könyvek

9789632446516 ISBN-számú könyvek

Összes könyv