Gereben Ágnes: A FÁK – tegnap, ma, holnap – Környezettanulmányok

Gereben Ágnes könyve: A FÁK - tegnap, ma, holnap - Környezettanulmányok | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Szovjetunió összeomlása óta drámaian megváltozott a függetlenné vált egykori szovjet tagköztársaságok “helyi értéke” a világban. Az 1990-es években a nyugati országok értékrendjébe oly gyorsan betagozódott Litvánia, Lettország és Észtország a pénzügyi-gazdasági világválság következtében mára fájdalmasan sérülékennyé vált: a “balti kis tigrisek” a kényszerű megszorítások következményeivel küszködnek. Az egykori szovjet birodalom másik szegletében Közép-Ázsia öt titokzatos “posztkommunista kalifátusa” – Türkmenisztán, Üzbegisztán, Kazahsztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán – részben mesés energetikai kincsei, részben Afganisztán közelsége miatt az amerikai-orosz geopolitikai kötélhúzás kulcsfontosságú terrénuma lett. Ezeknek az országoknak a múltjáról, mai politikai, társadalmi és gazdasági életének gyökereiről szól Gereben Ágnes információban gazdag, olvasmányos könyve. [/limit_content]

A A FÁK – tegnap, ma, holnap – Környezettanulmányok című könyv egy 2011-ban megjelent, 336 oldalból álló, Jelenkori történelem, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyv, melyet Gereben Ágnes írt és a Unicus Kiadó adja ki a 9786155084041 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gereben Ágnes: A FÁK – tegnap, ma, holnap – Környezettanulmányok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gereben Ágnes: A FÁK – tegnap, ma, holnap – Környezettanulmányok PDF, A FÁK – tegnap, ma, holnap – Környezettanulmányok PDF letöltés, Gereben Ágnes: A FÁK – tegnap, ma, holnap – Környezettanulmányok ePUB, A FÁK – tegnap, ma, holnap – Környezettanulmányok ePUB letöltés, Gereben Ágnes: A FÁK – tegnap, ma, holnap – Környezettanulmányok Mobi, A FÁK – tegnap, ma, holnap – Környezettanulmányok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gereben Ágnes további könyvei

Unicus Kiadó kiadó további könyvei

Jelenkori történelem, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

336 oldalas könyvek

9786155084041 ISBN-számú könyvek

Összes könyv