Gazdag László: Marx, marxizmus, szocializmus

Gazdag László könyve: Marx, marxizmus, szocializmus | könyv borító

[limit_content length=”400″] “A brit Royal Society 2000-ben titkos szavazást tartott arról, hogy ki az elmúlt évezred három legnagyobb gondolkodója. Az eredmény: 1. Karl Marx, 2. Isaac Newton, 3. Albert Einstein. Sokakat meglephet a sorrend, ám ha belegondolunk, tagadhatatlan, hogy Marxnál erőteljesebben talán egyetlen gondolkodó sem forgatta fel a világot. Az egyetemi docens szerző, dr. Gazdag László izgalmas történelmi kalandra hív: ismerjük meg az igazi Marxot, Marx filozófiáját, kommunisztikus elképzeléseit, illetve annak előképeit, továbbá Marx gazdaságelméletét, közgazdaságtanát, majd mindezek változását, marxizmussá, szocializmussá alakulását.Az emberiségnek mindig álmodozott egy jobb, igazságosabb társadalomról, ilyen álom volt Platón Köztársasága, Morus Tamás Utópiája, Campanella Napállama, s ide sorolhatjuk Karl Marx proletárdiktatúráját is miből indultak ki ezek az álmok, miért érezték a gondolkodók fontosnak a változások szükségességét, s miként valósultak meg az elképzeléseik? Gazdag László ezekre a kérdésekre keresi a választ a 1920. század legnagyobb hatású gondolatvilágának, a marxizmusnak az alapos elemzésével. [/limit_content]

A Marx, marxizmus, szocializmus című könyv egy 2016-ban megjelent, 212 oldalból álló, Történelem Világtörténelem Általános Társadalomtudomány, Általános Filozófia kategóriájú könyv, melyet Gazdag László írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632446707 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gazdag László: Marx, marxizmus, szocializmus egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gazdag László: Marx, marxizmus, szocializmus PDF, Marx, marxizmus, szocializmus PDF letöltés, Gazdag László: Marx, marxizmus, szocializmus ePUB, Marx, marxizmus, szocializmus ePUB letöltés, Gazdag László: Marx, marxizmus, szocializmus Mobi, Marx, marxizmus, szocializmus Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gazdag László további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Világtörténelem Általános Társadalomtudomány, Általános Filozófia kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

212 oldalas könyvek

9789632446707 ISBN-számú könyvek

Összes könyv