Gáti István: Tök Magda kalandjai

Gáti István könyve: Tök Magda kalandjai | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A Tök Magda kalandjai sok-sok humorral, öniróniával és szeretettel ábrázol minket, embereket: a szerelmet, a kisbaba születését, a házépítést, a sportolási lázat, a könyvtári szokásokat. A versek világa tele van mai, modern világunk jelképeivel: fitneszgépek, gyorsbüfé, digitális eszközök, stb. Ugyanakkor a mesehősök igazi, színpadra való karakterek, például Tök Magda, a túlsúlyával küzdő könyvtáros, Rostosné Lopótök Irén, a színésznőből lett dadus, vagy Dinnye Dániel, Rekettye-díjas építész. Egy család hétköznapi életét, apró-cseprő problémákat, mindennapi élethelyzeteket versel meg Gáti István, sok humorral és virtuozitással. [/limit_content]

A Tök Magda kalandjai című könyv egy 2017-ban megjelent, 72 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyv, melyet Gáti István írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634158189 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gáti István: Tök Magda kalandjai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gáti István: Tök Magda kalandjai PDF, Tök Magda kalandjai PDF letöltés, Gáti István: Tök Magda kalandjai ePUB, Tök Magda kalandjai ePUB letöltés, Gáti István: Tök Magda kalandjai Mobi, Tök Magda kalandjai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gáti István további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

72 oldalas könyvek

9789634158189 ISBN-számú könyvek

Összes könyv