Garzuly Ferenc: Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig – Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak

Garzuly Ferenc könyve: Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig - Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] Szerzők jelenlegi és előző könyvei ritkán előforduló vagy különleges formát öltő betegségeket mutatnak be, a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház kazuisztikai konferenciáin megbeszélt kóreseteket, a másodikként megjelent könyvben a Debreceni Egyetem Ritka Betegségek Tanszékének hasonló eseteivel együtt. A kiadványok orvosok és orvostanhallgatók esetorientált továbbképzését szolgálják. A betegségek itt nem egyes orvosi szakterületekbe zártan és nem szimpla felsorolásban szerepelnek, hanem komplex egységükben, hétköznapi megjelenésükben, a betegek panaszaival, kórjeleivel, vizsgálati leletekkel, radiológiai és egyéb képalkotó diagnosztikus felvételekkel, szövettani, molekuláris biológiai és patológiai eltérésekkel. Az orvosi adatok emberi sorsokat tükröznek, betegeket kiszolgáltatott helyzetükben, esetleg halálos fenyegetettségükben. A könyvek célja, hogy a beteg történetek és különösen fontos ez a ritka betegségek szempontjából élményszerűek legyenek, érzelmeket ébresszenek, és ezért tartósan rögzüljenek, hogy orvosi tevékenységünk ezekben a különleges helyzetekben is eredményes lehessen. [/limit_content]

A Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig – Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak című könyv egy 2015-ban megjelent, 113 oldalból álló, Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Garzuly Ferenc írt és a Oriold és Társai Kft. adja ki a 9786155443268 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Garzuly Ferenc: Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig – Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Garzuly Ferenc: Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig – Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak PDF, Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig – Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak PDF letöltés, Garzuly Ferenc: Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig – Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak ePUB, Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig – Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak ePUB letöltés, Garzuly Ferenc: Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig – Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak Mobi, Ritka betegségek, különleges kórformák a szimultán terhességtől a foltos lázig – Esettanulmányok orvosoknak és orvostanhallgatóknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Garzuly Ferenc további könyvei

Oriold és Társai Kft. kiadó további könyvei

Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

113 oldalas könyvek

9786155443268 ISBN-számú könyvek

Összes könyv