Gary Taubes: Miért hízunk el? – És mit tehetünk ellene? – És mit tehetünk ellene?

Gary Taubes könyve: Miért hízunk el? - És mit tehetünk ellene? - És mit tehetünk ellene? | könyv borító

[limit_content length=”400″] Egyél kevesebbet, és mozogj többet! tanácsolja nekünk ország-világ, amikor felszalad ránk néhány kiló. Ám hiába a koplalás, a zsírszegény ételek, a sok testedzés, a kalóriák számolgatása – a diéta valahogy mégsem működik. Ha sikerül is lefogynunk, hamar visszaugranak a leadott kilók, vagy még több is.Ha annyira nyilvánvaló, hogy a karcsúság a bevitt és felhasznált kalóriák helyes arányán múlik, miért nem sikerül megállítani a rohamosan terjedő elhízásjárványt?! Sikerkönyvében GARY TAUBES lerántja a leplet a kalóriaegyensúllyal kapcsolatos tévhitekről, és elénk tárja azokat a tényeket, melyeket a szakemberek mind ez idáig figyelmen kívül hagytak. Ezenfelül megválaszolja az olvasókat leginkább foglalkoztató kérdéseket: miért tudnak soványak maradni egyesek, és mások miért híznak el? Milyen szerepet játszik a testmozgás és a genetika a testsúlyunk alakításában? Milyen ételeket ehetünk, és melyeket kell elkerülnünk, hogy ne küzdjünk túlsúllyal? A Miért hízunk el? a legfrissebb eredményekre épülő, közérthető, a gyakorlatban is jól hasznosítható kötet, nélkülözhetetlen útmutató a helyes táplálkozáshoz és a testsúly szabályozásához. A könyvet egyszerűen követhető diéta teszi teljessé.”Taubes csípős kritikája és lehengerlő érvelése örökre megváltoztatja azt, amit a kalóriákról, az élelmiszer-piramisról és az étrendünkről gondolunk.” MENS JOURNAL [/limit_content]

A Miért hízunk el? – És mit tehetünk ellene? – És mit tehetünk ellene? című könyv egy 2016-ban megjelent, 324 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Gary Taubes írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155609169 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gary Taubes: Miért hízunk el? – És mit tehetünk ellene? – És mit tehetünk ellene? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gary Taubes: Miért hízunk el? – És mit tehetünk ellene? – És mit tehetünk ellene? PDF, Miért hízunk el? – És mit tehetünk ellene? – És mit tehetünk ellene? PDF letöltés, Gary Taubes: Miért hízunk el? – És mit tehetünk ellene? – És mit tehetünk ellene? ePUB, Miért hízunk el? – És mit tehetünk ellene? – És mit tehetünk ellene? ePUB letöltés, Gary Taubes: Miért hízunk el? – És mit tehetünk ellene? – És mit tehetünk ellene? Mobi, Miért hízunk el? – És mit tehetünk ellene? – És mit tehetünk ellene? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gary Taubes további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

324 oldalas könyvek

9786155609169 ISBN-számú könyvek

Összes könyv