Gary Chapman: Nyerő páros

Gary Chapman könyve: Nyerő páros | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az élő kapcsolat nem más, mint konfliktusok keletkezésének és megoldásának folyamata. A nemzetközileg ismert és elismert pszichológusszerző a párkapcsolati problémákra olyan lehetőségekként tekint, melyek alkalmat adnak a társ iránti szeretet, tisztelet és nagyrabecsülés kinyilvánítására. Saját párterápiás eseteinek ismertetésével a közös kötelék megerősítéséhez vezető megoldásokra irányítja a figyelmet. A fejezeteket záró önismereti gyakorlatok segítségével ki-ki könnyen azonosíthatja saját konfliktusmegoldó stratégiáját. A nyertesvesztes helyzetnek a nyerő fél sem tud igazán örülni, mert senki sem szeret egy vesztessel élni! [/limit_content]

A Nyerő páros című könyv egy 2016-ban megjelent, 109 oldalból álló, Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Gary Chapman írt és a Harmat Kiadó adja ki a 9789632883595 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gary Chapman: Nyerő páros egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gary Chapman: Nyerő páros PDF, Nyerő páros PDF letöltés, Gary Chapman: Nyerő páros ePUB, Nyerő páros ePUB letöltés, Gary Chapman: Nyerő páros Mobi, Nyerő páros Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gary Chapman további könyvei

Harmat Kiadó kiadó további könyvei

Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

109 oldalas könyvek

9789632883595 ISBN-számú könyvek

Összes könyv