Gara Mari: Tavaszköszöntő díszek

Gara Mari könyve: Tavaszköszöntő díszek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Ebben a kötetben megmutatjuk, hogyan lehet újjávarázsolni a meglévő díszeket, sőt még mélyebbre kotorászva: a kidobásra váró függöny- és csipkedarabokat, a megunt blúzokat, pólókat, porosodó művirágokat stb. Találunk a könyvben olyan ötletet, amely percek alatt elkészíthető, de olyat is, amelyet órákig, odafigyelve kell készíteni, viszont garantálom a teljes kikapcsolódást, ellazulást. Az ötletek, technikák eredményei nem a hagyományos piros tojásos húsvétot idézik, de ennek az az előnye, hogy legtöbbjüket egész évben elöl lehet hagyni és gyönyörködni bennük, akár ha tojás is a formája.A tartalombólAnyagok és eszközökTavaszi és húsvéti díszek – újragondolvaFlitteres mezei virágos tojásCsipkés-gombos tojásokCsupa virág tojásokFolt hátán folt szíves koszorú3D matricás képekCsupa csipke tojásokGombos gombaMadárkalitkás fali díszÁtlátszó tojásba zárt virágokFilcrózsás, nyuszis kopogtatóKerítéses ládikákTavaszváró szíves tojásdíszFodros, tojásos kaspó [/limit_content]

A Tavaszköszöntő díszek című könyv egy 2016-ban megjelent, 32 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Gara Mari írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784557 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gara Mari: Tavaszköszöntő díszek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gara Mari: Tavaszköszöntő díszek PDF, Tavaszköszöntő díszek PDF letöltés, Gara Mari: Tavaszköszöntő díszek ePUB, Tavaszköszöntő díszek ePUB letöltés, Gara Mari: Tavaszköszöntő díszek Mobi, Tavaszköszöntő díszek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gara Mari további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632784557 ISBN-számú könyvek

Összes könyv